خرید بک لینک
  • تولیدی کیف
  • تولیدی کیف
  • ابزار وبلاگ
  • ساخت وبلاگ
  • ساخت وبلاگ
  • ساخت وبلاگ
  • ساخت وبلاگ
  • ساخت وبلاگ
  • باز کردن شبکه سه
  • انجام پروژه آماری spss
  • طراحی وب سایت
  • ترمووود
  • دکوراسیون داخلی
  • قطع شدن کانال 3 ورزش هنگام پخش فوتبال
  • فرکانس شبکه های استانی در ماهواره اینتل ست
  • کاغذ دیواری
  • حفاظ شاخ گوزنی
  • کاغذ دیواری سه بعدی
  • کاغذ دیواری
  • قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • استخدام فرزندان ایثارگران
  • محاسبه حکم ۱۳۹۶ فرهنگیان
  • پاداش پایان‌ خدمت بازنشستگان
  • بک لینک
  • بک لینک
  • بک لینک
  • دانلود کتاب
  • دانلود حل المسائل
  • دانلود کتاب | دانلود حل المسائل
  • دانلود کتاب | دانلود حل المسائل
  • فروش بک لینک
  • فروش بک لینک
  • کاغذ دیواری سه بعدی
  • تور عتبات
  • بازسازی ساختمان
  • هزینه عمل اسلیو معده

    تصویر ثابت

  • طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها - جدیدترین آلبوم های مجاز
    X
    تبلیغات
    پخش زنده جام جهانی

    طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها

    سه‌شنبه 11 خرداد 1395 ساعت 18:31
    گیلدیک همان گل نسترن وحشی است که از آن برای تهیه این آش استفاده می شود. این آش مزه ی ترش دارد و از آش های محلی استان اردبیل است.

    مواد لازم:

    • گل نسترن (گیلدیک) 500 گرم
    • سبزی آش 1 کیلو
    • گوشت چرخ کرده 250 گرم
    • پیاز رنده شده و آب گرفته شده 40-50 گرم
    • نخود ، لوبیاچیتی پخته شده (می توان لوبیا چشم بلبلی استفاده کرد) 1/2 پیمانه
    • برنج 1 پیمانه
    • برگ زردآلو 1پیمانه
    • آلوچه بدون هسته 1 پیمانه
    • مغز گردو 1 پیمانه
    • نمک و فلفل و زردچوبه بمیزان دلخواه
    • پیاز داغ و نعنا داغ (برای تزیین آش) بمیزان دلخواه

    طرز تهیه آش گیلدیک ( نسترن وحشی ) آش آذری


    طرزتهیه:

    1- گل نسترن تازه یا خشک را 3 روز خیش می کنیم و بعد از صافی رد می کنیم و استفاده می کنیم.

    2- گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه مخلوط کرده و بثورت قلقلی برای داخل آش در می آوریم.

    3- برگه ها و آلوچه ها را از قبل خیس می کنیم تا نرم شوند.

    طرز تهیه آش گیلدیک ( نسترن وحشی ) آش آذری

    4- برنج را هم قبلا خیس می کنیم و همچنین حبوبات را خیس کرده و چندین بار آبشان را عوض می کنیم و می گذاریم تا بپزد.

    5- برنج را با آب روی حرارت می گذاریم تا برنج پخته و کاملا باز شود . سپس حبوبات از قبل پخته شده را به برنج اضافه می کنیم و عصاره مرغ و سبزی آش را هم در همین مرحله به آش اضافه می کنیم.

    6- وقتی سبزی آش نیم پز شد ابتدا کوفته قلقلی ها و سپس بقیه ی مواد را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا جا بیفتد.
    نظرات (0)
    امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    LOVE
    (function (i, s, o, g, r, a, m) { i['GoogleAnalyticsObject'] = r; i[r] = i[r] || function () { (i[r].q = i[r].q || []).push(arguments) }, i[r].l = 1 * new Date(); a = s.createElement(o), m = s.getElementsByTagName(o)[0]; a.async = 1; a.src = g; m.parentNode.insertBefore(a, m) })(window, document, 'script', '//www.google-analytics.com/analytics.js', 'ga'); ga('create', 'UA-40870092-3', 'auto'); ga('send', 'pageview');