خرید بک لینک
  • تولیدی کیف
  • دانلود آهنگ جدید
  • فروشگاه اینترنتی
  • ابزار وبلاگ
  • ساخت وبلاگ
  • باز کردن شبکه سه
  • یوزر و پسورد نود 32
  • انجام پروژه آماری spss
  • طراحی وب سایت
  • بک لینک
  • ترمووود
  • دکوراسیون داخلی
  • قطع شدن کانال 3 ورزش هنگام پخش فوتبال
  • فرکانس شبکه های استانی در ماهواره اینتل ست
  • کاغذ دیواری
  • حفاظ شاخ گوزنی
  • کاغذ دیواری سه بعدی
  • کاغذ دیواری
  • قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • استخدام فرزندان ایثارگران
  • محاسبه حکم ۱۳۹۶ فرهنگیان
  • پاداش پایان‌ خدمت بازنشستگان
  • بک لینک
  • دانلود کتاب
  • دانلود حل المسائل
  • دانلود کتاب | دانلود حل المسائل
  • دانلود کتاب
  • دانلود حل المسائل
  • دانلود کتاب | دانلود حل المسائل
  • فروش بک لینک
  • فروش بک لینک
  • فروش بک لینک
  • فروش بک لینک
  • تور تایلند
  • ترمووود
  • ترمووود
  • بلیط هواپیما
  • بلیط هواپیما
  • کاغذ دیواری سه بعدی
  • بازسازی ساختمان
  • جراحی واژن
  • تصویر ثابت

    طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها - جدیدترین آلبوم های مجاز
    X
    تبلیغات
    رایتل

    طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها

    سه‌شنبه 11 خرداد 1395 ساعت 18:31
    گیلدیک همان گل نسترن وحشی است که از آن برای تهیه این آش استفاده می شود. این آش مزه ی ترش دارد و از آش های محلی استان اردبیل است.

    مواد لازم:

    • گل نسترن (گیلدیک) 500 گرم
    • سبزی آش 1 کیلو
    • گوشت چرخ کرده 250 گرم
    • پیاز رنده شده و آب گرفته شده 40-50 گرم
    • نخود ، لوبیاچیتی پخته شده (می توان لوبیا چشم بلبلی استفاده کرد) 1/2 پیمانه
    • برنج 1 پیمانه
    • برگ زردآلو 1پیمانه
    • آلوچه بدون هسته 1 پیمانه
    • مغز گردو 1 پیمانه
    • نمک و فلفل و زردچوبه بمیزان دلخواه
    • پیاز داغ و نعنا داغ (برای تزیین آش) بمیزان دلخواه

    طرز تهیه آش گیلدیک ( نسترن وحشی ) آش آذری


    طرزتهیه:

    1- گل نسترن تازه یا خشک را 3 روز خیش می کنیم و بعد از صافی رد می کنیم و استفاده می کنیم.

    2- گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه مخلوط کرده و بثورت قلقلی برای داخل آش در می آوریم.

    3- برگه ها و آلوچه ها را از قبل خیس می کنیم تا نرم شوند.

    طرز تهیه آش گیلدیک ( نسترن وحشی ) آش آذری

    4- برنج را هم قبلا خیس می کنیم و همچنین حبوبات را خیس کرده و چندین بار آبشان را عوض می کنیم و می گذاریم تا بپزد.

    5- برنج را با آب روی حرارت می گذاریم تا برنج پخته و کاملا باز شود . سپس حبوبات از قبل پخته شده را به برنج اضافه می کنیم و عصاره مرغ و سبزی آش را هم در همین مرحله به آش اضافه می کنیم.

    6- وقتی سبزی آش نیم پز شد ابتدا کوفته قلقلی ها و سپس بقیه ی مواد را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا جا بیفتد.
    نظرات (0)
    امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.
    x بستن تبلیغات